TIS na DVD-ju
NOVI Telefonski imenik Slovenije 2018 na DVD-ju

NOVI Telefonski imenik Slovenije 2018 na DVD-ju


 


Z novim Telefonskim imenikom Slovenije 2018 na DVD-ju Slovencem omogočamo dostop do najbolj ažurnih telefonskih številk in drugih podatkov vsak mesec.

Na Telefonskem imeniku Slovenije 2018 uporabniki najdejo več kot 700.000 telefonskih številk ter drugih kontaktnih podatkov pravnih in fizičnih oseb.
ETIS 2018 hkrati ponuja uporabna programska orodja, kot so orodje za izdelavo potnih nalogov, program za obdelavo podatkov ter servis za vsakomesečno posodobitev baze podatkov.

Naročite ga lahko na spletni strani www.itis.si ali na telefonski številki 080 30 00, uporabnikom pa so na voljo tri različice.
Enouporabniška različica omogoča namestitev na en računalnik.
Mrežna različica je namenjena srednje velikim in velikim podjetjem ter omogoča namestitev na strežnik lokalnega omrežja in uporabo na vseh v mrežo povezanih računalnikih.
Večlicenčna pa je namenjena srednje velikim in velikim podjetjem, ki želijo TIS na DVD-ju namestiti na več različnih računalnikov, ki pa med seboj niso povezani v lokalno mrežo.

Telefonski imenik Slovenije je edini uradni koncesijski imenik pri nas, ki je izdan skladno z določbo Agencije za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije – AKOS.
Najnatančnejši kontaktni podatki in edine prave rumene strani v Sloveniji so na voljo na www.itis.si. Telefonski imenik Slovenije izide dvakrat letno na DVD in enkrat letno v tiskani izdaji.

Najbolj obiskana spletna podatkovna baza telefonskih številk
Telefonski imenik Slovenije je dostopen tudi na spletu. Po raziskavi MOSS jo mesečno obišče več kot 289 tisoč različnih uporabnikov.

Objava v Telefonskem imeniku Slovenije je popolnoma varna
Telefonski imenik Slovenije vam omogoča, da ste vanj vpisani, a hkrati zavarovani pred anketarji in prodajo različnih izdelkov.
Na vašo številko lahko vpišete, da prepovedujete klice, ki imajo komercialni ali raziskovalni namen. Tako vas bodo poklicali le vam ljube osebe.
Še vedno niste prepričani? Izberite samo objavo na 1188 in tako še dodatno zavarujte vašo številko.