TIS na DVD-ju
Izšel je Telefonski imenik Slovenije pomlad 2017 na DVD-ju

Izšel je Telefonski imenik Slovenije pomlad 2017 na DVD-ju


 


Z novim Telefonskim imenikom Slovenije pomlad 2017 na DVD-ju Slovencem omogočamo dostop do najbolj ažurnih telefonskih številk in drugih podatkov vsak mesec.
Na Telefonskem imeniku Slovenije pomlad 2017 uporabniki najdejo več kot 800.000 telefonskih številk ter drugih kontaktnih podatkov pravnih in fizičnih oseb. ETIS pomlad 2017 hkrati ponuja uporabna programska orodja, kot so orodje za izdelavo potnih nalogov, program za obdelavo podatkov ter servis za vsakomesečno posodobitev baze podatkov.
Družba TSmedia je izdala Telefonski imenik Slovenije pomlad 2017 v nakladi 2.600 izvodov DVD. Naročilo je mogoče na spletni strani www.itis.si ali na telefonski številki 080 30 00, uporabnikom pa so na voljo tri različice. Enouporabniška različica omogoča namestitev na en računalnik. Mrežna različica je namenjena srednje velikim in velikim podjetjem ter omogoča namestitev na strežnik lokalnega omrežja in uporabo na vseh v mrežo povezanih računalnikih. Večlicenčna pa je namenjena srednje velikim in velikim podjetjem, ki želijo TIS na DVD-ju namestiti na več različnih računalnikov, ki pa med seboj niso povezani v lokalno mrežo.
Telefonski imenik Slovenije je edini uradni koncesijski imenik pri nas, ki je izdan skladno z določbo Agencije za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije – AKOS. Najnatančnejši kontaktni podatki in edine prave rumene strani v Sloveniji so na voljo na www.itis.si. Telefonski imenik Slovenije izide dvakrat letno na DVD in enkrat letno v tiskani izdaji.

Najbolj obiskana spletna podatkovna baza telefonskih številk
Telefonski imenik Slovenije, je dostopen tudi na spletu. Po raziskavi MOSS jo mesečno obišče tudi več kot 314 tisoč različnih uporabnikov.

Objava v Telefonskem imeniku Slovenije je popolnoma varna
Telefonski imenik Slovenije vam omogoča, da ste vanj vpisani, a hkrati zavarovani pred anketarji in prodajo različnih izdelkov. Na vašo številko lahko vpišete, da prepovedujete klice, ki imajo komercialni ali raziskovalni namen. Tako vas bodo poklicali le vam ljube osebe.
Še vedno niste prepričani? Izberite samo objavo na 1188 in tako še dodatno zavarujte vašo številko.