Alpeks, d.o.o. - Ponudba gostinske opreme in drobnega gostinskega inventarja

Več o: ALPEKS, TRGOVSKO PODJETJE, D.O.O. na:

Gospodarska družba Alpeks, trgovsko podjetje, d.o.o., se ukvarja s trgovinsko dejavnostjo. Osnovna dejavnost od ustanovitve podjetja leta 1990 je veleprodaja izdelkov iz stekla, porcelana, keramike, nerjavnega jekla in emajla.

Ponujamo gostinsko opremo in drobni gostinski inventar, ki je namenjen pripravi, serviranju in strežbi jedi ter pijač, za okras doma in kot darilo.

Združujemo različne cenovne razrede, ponujamo izdelke za široko potrošnjo, lahko pa ugodimo tudi najprestižnejšim hotelom, saj sodelujemo s svetovno znanimi dobavitelji in proizvajalci.

Na področju gostinstva uresničujemo svoje cilje s celovitostjo ponudbe, kakovostjo storitve, svetovanjem, sooblikovanjem osebne prepoznavnosti kupca, vse to pa zaokrožujemo s svetovno priznanimi blagovnimi znamkami. S širokim naborom izdelkov, ki jih uporabljamo pri pripravi in serviranju hrane ter pijače polepšamo dom, olajšamo vsakodnevna opravila, zagotavljamo zdrav način priprave hrane in dvigujemo kakovost življenja.

Naša ponudba:
Steklo, opalno steklo, porcelan, jedilni pribor, kuhinjska oprema in pripomočki, barska oprema, aparati, potrošni material, čistila itd.

Kaj vam omogoča kartica zvestobe?

Zbiranje točk zvestobe, ki se vam seštevajo na kartici zvestobe:

30 EUR = 1 točka v vrednosti 1 EUR

Osebni izbor izdelkov po akcijskih pogojih:

  • izberete 3 izdelke, ki jih lahko 4 mesece kupujete po 20 odstotkov nižji ceni,
  • po 4 mesecih lahko podaljšate akcijo za 4 izdelke ali izberete nove.

Vsakodnevni popusti na priznane blagovne znamke in še mnogo več.

Več: www.alpeks.si