Elektroinštalacije prepustite strokovnjakom

Več o: ELEKTRO KOKALJ ALEŠ KOKALJ S.P. na:

Elektroinštalacije so temeljna dejavnost podjetja Elektro Kokalj. Ker so elektroinštalacije eno od tistih del, ki jih nikakor ni pametno izvajati v lastni režiji, saj je izvedba tehnično zahtevna in varnostno občutljiva, je treba načrtovanje in izvedbo prepustiti strokovnjakom, tj. izkušenim mojstrom električarjem.

V podjetju Elektro Kokalj ponujamo celovito storitev projektiranja in izvedbe vseh elektroinštalacijskih del.

Dovolite, da vam pomagamo najti najprimernejše rešitve, ki bodo ustrezale vašim željam, potrebam in financam.

Naša ponudba med drugim vključuje izvedbo naslednjih elektroinštalacijskih del:

- elektroinštalacije v hiši,
- napeljava elektrike,
- elektroomarice,
- električno ogrevanje,
- strelovod,
- TV-inštalacije,
- pametne inštalacije,
- talno ogrevanje,
- videosistemi,
- računalniška omrežja.

Elektroinštalacije so pomemben del objektov – namenjene so napajanju vseh električnih porabnikov v objektu. Delimo jih na nizkonapetostne, informacijske in elektroenergetske inštalacije. Informacijske so namenjene za telefonijo, protivlomno zaščito, protipožarno zaščito, klimatizacijo, antenske sisteme, postavitev računalniške mreže in drugo. Elektro Kokalj za vas izvaja strukturirana ožičenja Cat 5+, Cat 6, Cat 6a in Cat 7. Izvajamo računalniška žična in brezžična omrežja. Po končanem delu opravimo meritve bakrenih povezav in vam izdelamo vso potrebno dokumentacijo.

Danes ima že skoraj vsaka zgradba oz. stanovanjski objekt vsaj en podatkovni kabel. Ta nam omogoča, da govorno in podatkovno komuniciramo z zunanjim svetom. Strukturirana ožičenja postajajo vse bolj razširjena zaradi potrebe po internetu, digitalni televiziji in IP-telefoniji.

Podjetje ELEKTRO KOKALJ iz Ljubljane ponuja dobavo in montažo toplotnih črpalk (zrak/voda, voda/voda, zemlja/voda): Gorenje, Termotehnika, Daikin, Toshiba, Mitsubishi Electric, Dimplex. Dobavljamo in montiramo klimatske naprave (Mitsubishi Electric, Toshiba, Daikin, Gorenje), izvajamo montažo talnega, stenskega ali stropnega ogrevanja/hlajenja, prezračevanja objekta, elektroinštalacije in vodovodne inštalacije. Ponujamo tudi najem ali storitev z avtodvigalom do 16 metrov višine in diamantno vrtanje.

Dela na višini

Podjetje Elektro Kokalj s.p. uporablja za delo na višini dvigalo DINOLIFT 160XT.

Pomagamo si z lastnim dvigalom (samohodno na električni ali bencinski pogon, maksimalna višina je 16 metrov, stranski doseg 9 metrov).

Dvigalo dajemo tudi v najem, za prevoz potrebujete primerno vozilo in vozniški izpit E-kategorije.