Media Bus, medij v gibanju

Več o: MEDIA BUS D.O.O. na:

Smo strokovnjaki na področju oglaševanja na avtobusih in hkrati vodilni ponudnik tovrstnega oglaševanja v Sloveniji že od leta 1991. V svoj obseg poslovanja vključujemo celoten vzporedni proces izdelave in oblikovanja oglasnih sporočil s posebnimi tehnikami izreza in digitalnega tiska, njihovo aplikacijo na vozila ter njihovo odstranitev. Razpolagamo z veliko izkušnjami na področju poslikave avtobusov, kakor tudi z vso potrebno lastno tehnološko opremo za izdelavo oglasnih sporočil (industrijski tiskalniki, rezalnik, laminator in preostala oprema). Med vsemi izvajalci imamo največ izkušenj in znanja pri apliciranju oglasnih sporočil na karoserijske dele avtobusov ter pri njihovem odstranjevanju.

Poleg poslikave avtobusov omogočamo tudi poslikavo preostalih vozil (osebna, dostavna, kombinirana, tovorna itd.) in izdelavo raznovrstnih oglasnih sporočil (oglasni panoji, table, transparenti, napisi, zastave itd.). Naše delovanje je opredeljeno s strokovnim znanjem osebja, ki se nenehno izobražuje na področju transportnega oglaševanja, podjetje pa odlikuje tudi napredna tehnološka opremljenost, s katero ponuja visokokakovostno storitev digitalnega tiska.

Avtobusno oglaševanje

Avtobus je NAJVEČJI ZUNANJI MEDIJ V GIBANJU. Avtobusi z oglasnimi sporočili nenehno krožijo po mestih in v njihovi okolici ter s tem pripomorejo h kar največji izpostavljenosti oglasnih sporočil.

Poslikava vozil

Bogate izkušnje pri poslikavi avtobusov nam omogočajo učinkovito in kakovostno poslikavo prav vseh vrst vozil, ki jih lahko naročnik učinkovito spremeni v cenovno ugoden in ugleden premični oglas, opazen povsod, kjer potuje vozilo.

Poslikavo vozil izvajamo z visokokakovostnimi samolepilnimi PVC-folijami, ki so namenjene najbolj zahtevnim aplikacijam na vozila. Folije se odlično prilagajajo tako konkavnim kot konveksnim površinam ter so visoko odporne na vremenske vplive. Vsi uporabljeni materiali zagotavljajo dolgo obstojnost in preprečujejo morebitno pokanje ter odstopanje folije z vozila.

Digitalni tisk

Poleg izdelave in nameščanja oglasnih sporočil na avtobuse ter poslikave preostalih vozil obvladujemo tudi številne druge storitve digitalnega tiska velikega formata, ki ga dopolnjujemo z dejavnostjo grafičnega oblikovanja.

Pri talni in ambientalni grafiki ter poslikavi steklenih površin uporabljamo samolepilno PVC-folijo. Pri vsaki vrsti poslikave skrbno izberemo pravilen tip folije, saj s tem zagotavljamo dolgo obstojnost poslikave in zadovoljstvo naročnika. V sklop digitalnega tiska velikega formata uvrščamo tudi izdelavo in montažo tabel in transparentov različnih formatov in materialov. Ponujamo možnost izdelave in nameščanja tako zunanjih kot notranjih tabel in transparentov. Za izdelavo zunanjih transparentov uporabljamo kakovostne materiale, kot so PVC-platna in mesh, ter tekstilno platno za notranje transparente. Pri izdelavi oglasnih in označevalnih tabel pa uporabljamo aluminijaste plošče, plošče kappa, forex itd.

Zaslon, digitalni medij

Leta 2016 je Media Bus ustanovil blagovno znamko Zaslon, ki v svoj obseg vključuje rešitve digitalnega sporočanja. Trenutno je Zaslon vodilni ponudnik digitalnih rešitev v transportu v Sloveniji. Mreža digitalnih zaslonov po Sloveniji obsega 460 zaslonov, ki so nameščeni na 180 mestnih avtobusih, na katerih se predvajajo aktualne, zanimive in kakovostne vsebine informativne in komercialne narave.

Vsebine so združene v 15–20-minutni predvajalni blok, ki se ponavlja ves čas delovanja avtobusov oz. štirikrat v eni uri, minimalno 50 ponovitev na dan. Vsebine se predvajajo na vseh 460 zaslonih v vseh 180 avtobusih hkrati, tako da se posamezna vsebina oziroma oglasno sporočilo prikaže minimalno 23.000-krat dnevno (na vseh zaslonih).

Rešitve digitalnega sporočanja

S programsko opremo digitalnega sporočanja Zaslon hitro ustvarite, delite in objavite vsebine. S tehnologijo, ki je v koraku s časom, ponujamo celovit pristop digitalnega sporočanja od izgradnje zaslona do programske rešitve in upravljanja vsebin digitalnega sporočanja. Ponujamo digitalne rešitve v transportu, v zunanjemu digitalnemu oglaševanju in na prodajnih mestih ter možnost vgradnje digitalnih menijev.