Neskončne možnosti iz enega vira

Več o: RITTAL PRODAJA STIKALNIH OMAR D.O.O. na:

Naši izdelki zagotavljajo podlago za "Rittal – The System". Zahvaljujoč modularni sistemski arhitekturi, se lahko naše rešitve natančno prilagodijo vašim potrebam in zahtevam. Povsem individualne, prilagojene zahtevam vašega podjetja in stroki neposredno iz našega standardnega prodajnega programa.

Sistemska platforma "Rittal – The System" je na primer stikalna omara TS 8, ki se lahko uporabi kot IT-omara. Poleg tega Rittalova ponudba zajema veliko število standardnih ohišij – od malih ohišij prek kompaktnih stikalnih omar pa vse do kompletnih sistemskih vrstnih omar.

Povečajte svoj potencial učinkovitosti

Prihranki v višini do 20 odstotkov niso nič nenavadnega, če se kupci iz industrije posvetujejo z Rittalovimi svetovalci za sisteme.

Po opravljenem hitrem pregledu bodo strokovnjaki iz Rittalovega svetovalnega centra prepoznali potencialne učinkovitosti v vaši celotni proizvodni verigi. Zatem sledi natančnejša in podrobnejša analiza celotnega sistema, podprta s številnimi orodji za meritve in planiranje. Pri tem vam ponujamo konkretne predloge in načine, kako prihraniti.

Na ta način vam Rittalov center za svetovanje pomaga, da povsem izkoristite vse prednosti uporabe modularnega sistema "Rittal – The System". Pri tem so na kratki rok možni prihranki tudi do 20 odstotkov – izjemen uspeh za vsak naslednji projekt.

Več najdete tukaj.

Hitreje – bolje – kjerkoli

"Moramo biti hitrejši in boljši od konkurence. To prednost moramo vsakodnevno znova dokazovati svojim kupcem." Tako se glasi četrto načelo podjetja Rittal. Za nas je to moto in hkrati tudi obveznost: potrebe naših strank so vedno naša prednostna naloga. Izpolnjevanje teh obveznosti je naš vsakodnevni izziv. Po vsem svetu.

Pametne rešitve z Rittalovo programsko opremo

Od projektiranja, vodenja projektov in konfiguracije stikalnih omar in naprav pa vse do nadzora IT-infrastrukture – obstaja široka paleta inteligentnih programskih orodij, ki vam optimalno pomagajo pri izvajanju in uporabi sistema "Rittal – The System".

Več najdete tukaj.