Postavi si jo sam

Več o: IMPOL SERVIS D.O.O. na:

Postavi si jo sam

Sodobni ograjni sistemi za domače mojstre

Poletje, čas dopustov in čas za razmislek, kako si bomo uredili okolico svojega doma, da se bomo počutili čim bolj prijetno ter da bomo lahko v miru in zasebnosti uživali v svojem koščku raja. Vsekakor je pomembno, da ga tudi ustrezno ogradimo in s tem poskrbimo za varnost svoje družine in premoženja.

Ograja je tudi eden najopaznejših elementov v okolici naše hiše, zato si vsi želimo, da bi bila prijetna na pogled.

Pomembno je, da izberemo ograjni sistem, s katerim bomo zadovoljni vrsto let, brez dodatnih stroškov vzdrževanja ali potrebe po zamenjavi delov ograje.

Sodobni aluminijasti ograjni sistemi so eden izmed najprimernejših ograjnih sistemov za prihodnost vašega doma.

Postavitev nove ali zamenjava stare ograje pa lahko predstavlja tudi večji finančni vložek, zato so pri Impol Servisu za vas razvili sodobni ograjni sistem, s katerim vam omogočajo, da si ograjo preprosto in hitro postavite kar sami, brez naprednega gradbeniškega znanja.

Ključne prednosti tega sistema so visoka mera prilagodljivosti, vrhunski videz, visoka kakovost materialov, široke možnosti dodelav in seveda nižja cena.

Izbirate lahko med številnimi ograjnimi profili, ki vam jih razrežejo na želene dimenzije, skupaj s stebri pa ograjo preprosto postavite kar sami.

Postavitev ograje je preprosta, vrhunski aluminij pa zagotovilo, da bo ograja dalj časa kot nova, in to brez dodatnih stroškov vzdrževanja.

Ogradite si svoj dom po lastnih željah in okusu in – kar je najpomembneje – izognite se čakanju na mojstre.

Več o ponudbi na www.mojaograja.si.