SALON KERAMIKE IN KOPALNIŠKE OPREME

Več o: TRGOCEV GRADBENIŠTVO IN TRGOVINA, D.O.O. na:

Salon keramike in kopalniške opreme Trgocev se nahaja v obrtni coni v Logatcu. Na 500 m2 razstavnega salona in več kot 30 razstavnih ambientov najdete keramične ploščice za vsak okus. V salonu keramike je razstavljena tudi sanitarna oprema, kot so tuš kabine, kopalniško pohištvo, kopalne kadi in vsa kopalniška oprema, katera je nepogrešljiva v vaši kopalnici. Če razmišljete o vaši novi kopalnici ali pa o vaši prvi kopalnici, obiščite salon keramike Trgocev in naši strokovno podkovani svetovalci vam bodo svetovali pri izbiri nove kopalnice. Za lažjo predstavo vam kopalnico izrišemo v 3-D tehniki.

Zakaj obiskati salon keramike in kopalniške opreme Trgocev?

Ker vam adaptiramo vašo staro kopalnico ali montiramo novo od A do Ž. Od elektro inštalacij, vodovodnih inštalacij, zidarskih del, pleskanja, montaža novih vrat ali okna, polaganje keramike in finomontaža sanitarnih elementov. Za vsa ta dela imate opravka le z enim podjetjem in to je podjetje Trgocev Logatec. Obiščite salon keramike, izberite ploščice in sanitarno opremo, nato vam bomo pripravili ponudbo in dela se lahko začnejo.

Inštalacijski material in ogrevanje

V spodnjem delu trgovine Trgocev se nahaja trgovina z instalacijskim materialom. V trgovini dobite vse od kotlov na biomaso, kot so kotli na polena, kotli na pelete in kotli na sekance, toplotne črpalke za sanitarno vodo ali ogrevanje, sončne kolektorje, ves vodovodni material in material za centralno ogrevanje (aluplast cevi, cevne radiatorje, radiatorje, grelnike vode ...).

Strojne inštalacije

Podjetje Trgocev izvaja strojne inštalacije, adaptacijo kopalnic, polaganje keramike in izvrtavanje prebojev.

Smo sodobno organizirano podjetje na področju izvajanja strojnih inštalacij:

  • vodovod
  • plin
  • centralno ogrevanje
  • adaptacija kopalnice
  • montaža sončnih kolektorjev
  • talno ogrevanje
  • izvajamo preboje do 300mm skozi armirane betonske elemente