Triglav, Zdravstvena zavarovalnica

Več o: TRIGLAV, ZDRAVSTVENA ZAVAROVALNICA, D.D. na:

Uresničujemo poslovne cilje na podlagi kakovostnega izvajanja zavarovalnih storitev, ki temelji na visoki strokovni usposobljenosti zaposlenih. Smo nosilci strokovnega razvoja zdravstvenih zavarovanj in storitev v okolju. Z učinkovitim obvladovanjem tveganj zagotavljamo varnost poslovanja. Naša zavarovanja in zavarovalniške storitve so kakovostne ter povečujejo finančno varnost naših strank v primeru ogroženosti zdravja. Za svoje stranke razvijamo enostavna zavarovanja ter poenostavljamo procese zavarovalniških storitev ob upoštevanju visoke ravni naše strokovnosti.

DOPOLNILNO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE
Z zavarovanjem Dopolnilno se izognete visokim doplačilom pri obisku zdravnika, zdravljenju v bolnišnici, prevzemu zdravil na recept in drugih zdravstvenih storitvah, ki jih obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti. Brez dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja lahko doplačila znašajo od 5 pa kar do 90 % vrednosti zdravstvenih storitev!
Sklenite zavarovanje Dopolnilno pri Triglav, Zdravstveni zavarovalnici, d.d. Ta poskrbi za doplačila zdravstvenih storitev, ki bi jih sicer morali plačati iz lastnega žepa.
Zavarovanje Dopolnilno lahko sklenete vsi z veljavnim obveznim zdravstvenim zavarovanjem v Sloveniji. Premija je po zakonu enotna za vse.

ZDRAVSTVENI NASVET
Splet omogoča nepregledno množico nasvetov o zdravju. Vprašanja, povezana z zdravjem, je zagotovo smiselno preveriti najprej z zdravnikom. Pri zdravstvenih težavah ali razlagi izvida nam lahko skrbi olajša že pogovor z zdravnikom na daljavo.
S klicem do pogovora z zdravnikom družinske medicine in medicinsko sestro!
Z asistenco Zdravstvene točke poskrbimo tudi za organizacijo samoplačniške zdravstvene obravnave, informacije o čakalnih dobah v zdravstvu, ozaveščanje o pravicah iz obveznega in prostovoljnega zdravstvenega zavarovanja ter druge uporabne nasvete.
Z nami je pot do zdravja lažja.

DODATNO ZAVAROVANJE ZA PRIMER SMRTI ZARADI NEZGODE
Življenje je nepredvidljivo, zato bodite pripravljeni na vse. Ko zavarujete sebe, pomislite še na druge, ki jim lahko vaša nezgoda v trenutku spremeni življenje. Z Dodatnim zavarovanjem za primer smrti zaradi nezgode bodo vaši najbližji prejeli odškodnino, če se vam pripeti najhujše.
Zavarujete se lahko vsi, ki imate pri Triglav, Zdravstveni zavarovalnici, d.d., sklenjeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje – Dopolnilno, vse do doseženega sedemdesetega leta starosti.

ZOBJE
Zdravi zobje pomenijo veliko več kot le lep nasmeh.
Zdravje vaših zob pomembno vpliva na zdravje in počutje celega telesa. Z ustrezno skrbjo za zdravje zob in ustne votline zato zmanjšate tudi tveganje za druge bolezni.
Zavarovanje Zobje vam zagotovi kritje stroškov doplačil za nadstandardne storitve zobozdravstvene oskrbe, ki jih osnovno zdravstveno zavarovanje ne krije. Z zavarovanjem si pokrijete tudi stroške zobno protetične rehabilitacije v primeru nezgode in si zagotovite izplačilo nadomestila v primeru diagnosticiranja raka ustne votline.

ZOBJE+
S skrbjo za svoje zobe poskrbite za zdravje in dobro počutje celotnega telesa.
Zagotovite si najboljše zobozdravstvene storitve, od preventive do nadstandardnih posegov. Z zdravimi zobmi in ustno votlino zmanjšate tudi tveganje za pojav drugih bolezni.
Zavarovanje Zobje+ vam zagotovi kritje stroškov doplačil za nadstandardne storitve zobozdravstvene oskrbe, ki jih osnovno zdravstveno zavarovanje ne krije. Z zavarovanjem si pokrijete tudi stroške zobno protetične rehabilitacije v primeru nezgode in si zagotovite izplačilo nadomestila v primeru diagnosticiranja raka ustne votline. S kritjem zobozdravstvenih storitev preventive in protetike pa si omogočite še samoplačniške storitve preventive in zobne protetike.

SPECIALISTI NEZGODA
Kadar je ogroženo naše zdravje, si želimo čimprejšnje obravnave in okrevanja.
Preprečite, da bi se vam zdravstveno stanje v primeru poškodbe poslabšalo zaradi predolgega čakanja na pregled specialista.
Z zavarovanjem Specialisti Nezgoda si zagotovite hiter dostop do specialistične obravnave, zahtevne diagnostike in ambulantne rehabilitacije.
Zavarovanje Specialisti Nezgoda velja v Sloveniji.

SPECIALISTI+
Kadar je zdravje na preizkušnji, si vsakdo izmed nas želi imeti takojšen dostop do ustreznega zdravljenja.
Z zavarovanjem Specialisti+ ima vaše zdravstveno stanje vedno prednost.

ZAVAROVANJE OPERACIJE
Življenje je polno presenečenj, včasih lepih, drugič nekoliko manj pozitivnih. Nikoli ne vemo, kdaj bomo potrebovali operativni poseg. Takrat je dobro imeti na svoji strani asistenco, da se lahko posvetimo le svojemu zdravju.
Z zavarovanjem Operacije vam prek asistenčnega centra zavarovalnice – Zdravstvena točka nudimo asistenco za operacijo, izvedeno doma in v tujini, ter vam izplačamo denarno nadomestilo do višine 30.000 EUR.

CELOVITA ZDRAVSTVENA OBRAVNAVA
Postavite svoje zdravje na prvo mesto. Zagotovite si hiter dostop do pregleda in zdravljenja takoj, ko bo vaše zdravstveno stanje ogroženo.
S Celovito zdravstveno obravnavo boste imeli dostop do najustreznejšega zdravljenja, s katerim si lahko kar najhitreje vrnete zdravje.
Zavarovalni paket Celovita zdravstvena obravnava sestavljata dve zdravstveni zavarovanji:
Specialisti+ in Operacije.

TRIGLAV ZDRAVJE ZA PODJETJA – ZDRAVJE ZAPOSLENIH USTVARJA DODANO VREDNOST
Skrb podjetja za dobro počutje na delovnem mestu se odraža na zadovoljstvu in delovni učinkovitosti zaposlenih. Uspešna podjetja se tega dobro zavedajo, zato se pogosto znajdejo na seznamih najboljših delodajalcev.
Ključen del zagotavljanja dobrega počutja je skrb za zdravje zaposlenih. Le zdravi zaposleni ustvarjajo zdravo delovno okolje.
Bolniške odsotnosti, stres in raztresenost zaradi zdravstvenih težav in slabo počutje motijo delovni proces ter prinašajo podjetju dodatne stroške. Dolge čakalne vrste v zdravstvu te probleme povečujejo, zaradi poslabšanja zdravstvenega stanja pa se lahko čas okrevanja zaposlenega še podaljša.

Več: www.triglavzdravje.si