Veleprodaja za pogrebna podjetja, bolnice, cerkve, občine, KS

Več o: BENKO POGREBNE STORITVE D.O.O. na:

Benko d.o.o. je podjetje, ki se od leta 1992 ukvarja z opravljanjem pogrebnih in pokopaliških storitev na območju občine Nova Gorica in sosednjih občin Renče – Vogrsko, Miren – Kostanjevica, Kanal, Ajdovščine in občine Komen, pa tudi v bolj oddaljenih občinah: Tolmin, Sežana, Vipava, Bovec, v kolikor se stranke obrnejo na nas. Sedež našega podjetja je v Prvačini. Opravljamo tudi prevoze pokojnikov v tujino in iz tujine ter uredimo potrebno dokumentacijo za prevoze. Opravljamo klasične in žarne pogrebe, izkope in prekope. To dejavnost opravljamo že več kot dve desetletji. Že leta 1993 smo imeli prvi v Sloveniji prenosljivi hladilni pokrov, ki omogoča hrambo pokojnikov za daljše obdobje in po zahodnih standardih opremljen pogrebni avtomobil z reduktorjem za počasno vožnjo na pogrebu.

V podjetju se ukvarjamo tudi z veleprodajo opreme za ostala pogrebna podjetja (hladilni pokrovi, oprema hladilnic, stojala, vozički za krste, mrliški odri, vsa oprema za mrliške vežice …), zato smo pripravljeni tudi svetovati pri morebitnem opremljanju mrliških vežic. Svetujemo lahko tudi pri pripravi žarnih pokopališč (žarni boksi različnih dimenzij po dogovoru, postavljeni na aluminijaste sestavljive profile, z oblogo iz marmorja ali granita; žarno pokopališče je hitro in enostavno postavljeno; lahko se prilagaja razpoložljivemu prostoru).

Pred dvajsetimi leti smo postali generalni zastopnik za italijansko podjetje Ceabis in začeli uvažati opremo, ki jo pogrebna podjetja potrebujejo pri vsakdanjem izvajanju pogrebne in pokopališke dejavnosti. Po dolgoletnih pozitivnih izkušnjah pri sodelovanju z omenjenim podjetjem, smo se odločili, da razširimo našo ponudbo tudi na izdelke podjetja Vezzani, njihove matične družbe. To je eno največjih podjetij v Evropski uniji z bogato paleto izdelkov vrhunske kvalitete iz brona, porcelana in nerjavečega jekla, kot so nagrobne vaze, lučke, črke, kipi in podobno opremo.

Veleprodajni program pogrebne in pokopališke opreme Caebis obsega:

  • hladilne komore, hladilne pokrove, hladilne sisteme,
  • pogrebno opremo,
  • mrliške sobe, mrliške odre, svečnike,
  • zaščitna in sanitarna sredstva,
  • pokopališko opremo.

Veleprodajni program nagrobnih izdelkov Vezzani obsega:

  • izdelke iz brona,
  • izdelke iz porcelana,
  • izdelke iz nerjavečega jekla (inox).

V podjetju se trudimo svojcem čim bolj olajšati najtežje trenutke ob izgubi bližnje osebe, jih čim bolj razbremeniti in jim vsestransko pomagati.

Veselimo se sodelovanja z vami!

Tel.: 05 / 30 15 000
GSM: 031 / 637 466
Faks: 05 / 30 15 022
E-mail: info@benko.si