Zamislite si karkoli. Mi uresničimo.

Več o: KOLPA PROIZVODNJA IN PREDELAVA PLASTIČNIH MAS, D.D., METLIKA na:

Smo strokovnjaki za celovite rešitve na področjih opreme interierja in eksterierja. Z nami ideje dobijo obliko, smisel in namen. Glede na potrebe in želje naročnika poskrbimo za celoten projekt – od idejne zasnove, načrtovanja in dizajna do izdelave in montaže ter servisnih storitev.

Pri zasnovi, oblikovanju in proizvodnji rešitev sledimo načelom funkcionalnosti, kreativnosti in estetike. Z uporabo inovativnih in najsodobnejših materialov ter dolgoletnega znanja in izkušenj zagotavljamo vrhunsko kakovost izdelkov. Z okoljevarstvenim pristopom in odgovornim delovanjem ustvarjamo rešitve, ki so okolju in človeku prijazne ter trajnostno naravnane. Naš pogled seže čez meje Slovenije, saj sodelujemo tudi s številnimi podjetji iz vse Evrope.

Naše prednosti:

TRADICIJA - 40 let tradicije na področju celovitih rešitev inženiringa in notranje opreme.

VRHUNSKA KAKOVOST - Večkratni dobitniki prestižnih nagrad za izjemno kakovost.

DIZAJN - Pri zasnovi, oblikovanju in proizvodnji rešitev sledimo načelom funkcionalnosti, kreativnosti in estetike.

PROIZVODNJA - Lastne proizvodne zmogljivosti v štirih državah.

TRŽIŠČA - Prisotni na 44 tržiščih po vsem svetu.

Kolpa interieri in eksterieri

Pri opremljanju hotelov vam nudimo celostno obravnavo, katere cilj je vedno enak: navdušen gost. Gosta boste privabili s čudovitim pročeljem in ga popeljali v dovršeno notranjost.

Hodniki, recepcija, sanitarni prostori, restavracija in sobe. Popolna usklajenost prostorov in materialov, ki bodo govorili vašo zgodbo. Zgodbo, ki kliče dobrodošli in kmalu nasvidenje.

Izdelujemo pohištvo za zobotehnične laboratorije, prostore za sterilizacijo, kemične, mikrobiološke in druge laboratorije. Pohištvo, v popolnosti prilagojeno vašim navadam in načinu dela, omogoča lepše bivanje in še večje uživanje v delu. Vrhunski materiali, ki jih uporabljamo pri izdelavi laboratorijskega pohištva, so plošče Kerrock, HPL-plošče, INOX-plošče, oplemenitene vlagoodporne iverne plošče in podobne. Po želji vam posredujemo tudi aparate in preostalo opremo.

Poleg dobre ponudbe je pomemben tudi ambient, kjer se sklepajo posli. Ambient, ki vaše stranke zapelje.

Zagotavljamo visokokakovostne materiale, moderne linije, tehnično dovršenost, harmonijo oblik, barv in funkcionalnosti. Rezultat je prijetno in navdihujoče delovno okolje.

Premišljeno izbiramo elemente in jih natančno izvedemo. S kombinacijo vrhunskih oblik in uporabnih lastnosti dosežemo udobno počutje v vsakem javnem prostoru.

Opremljamo fitnese, kozmetične salone, frizerske salone, masažne salone, sodelujemo tudi pri projektih, vezanih na kopališče.

Prezračevalne fasade Kerrock pozimi preprečujejo izgubo toplote, poleti pa vzdržujejo optimalne klimatske razmere v notranjih prostorih.

Potrebujete celovito rešitev notranje opreme z vidika funkcionalne, estetske in okoljevarstvene vrednosti? Želite ustvariti idealno okolje za sproščeno bivanje in delo v prostoru? Prelistajte naš katalog in se prepričajte, da smo lahko tudi vaš zaupanja vreden poslovni partner na področju vrhunskega interier dizajna in inženiringa.