Razvrščanje rezultatov iskanja

Razvrščanje rezultatov iskanja

1. Privzeto:

Funkcionalnost vrstnega reda iskanja »Privzeto« »ponuja uporabniško in oglaševalsko optimiran vrstni red sortiranja podatkov o naročnikih iz baze TIS, skladno z vpisanimi kriteriji iskanja.

2. Po oddaljenosti:

Funkcionalnost vrstnega reda rezultatov iskanja »Po oddaljenosti« »omogoča, da se seznam najdenih naročnikov, glede na vpisane kriterije iskanja, na novo razvrsti glede na oddaljenost od trenutno določene domače lokacije brezplačno registriranega ali naprednega uporabnika. Obenem funkcionalnost ponuja tudi, da pri sortiranju rezultatov iskanja vsakič izbiramo med vsemi izbranimi in v mojem TIS shranjenimi lokacijami. Funkcionalnost je na voljo samo brezplačno reg. ali naprednim uporabnikom. Še niste brezplačno reg. ali napredni uporabnik? Registrirajte se.

Ste brezplačno reg. ali napredni uporabnik, pa nimate izbrane vsaj ene domače lokacije? Kliknite na mojTIS in si izberite vašo domačo lokacijo.

3. Po % ujemanja:

Funkcionalnost Omejite sortiranja iskanja »Po % ujemanja« omogoča, da se zapisi seznama naročnikov razvrstijo na novo, izključno po stopnji ujemanja z vpisanimi kriteriji iskanja.