TIS na spletu
Spletni imenik
1
KORAK 1
2
KORAK 2
3
KORAK 3

Spletni imenik

Glavne prednosti

Prave in edine Rumene strani Tradicionalne Rumene strani, ki ponujajo, s privlačno grafiko zaznamovano, preprosto iskanje in izpis podatkov pravnih osebah, objavljenih v imeniku.
Bele strani za iskanje oseb Bele strani so v TIS-u na spletu objavljene ločeno zato, da v njih zlahka poiščemo kontaktne podatke vseh, v imeniku objavljenih, fizičnih oseb.
Lažje in preprostejše iskanje Številne možnosti in nastavitve iskanja, da kar najlažje najdemo tako fizične oseb kot tudi ponudnike storitev.
Modulski prikaz vsebin na naslovnici Vstopna stran z različnimi moduli v enem pogledu ponuja celovit in ažuren pregled informacij, ki zanimajo uporabnike: najbolj iskane dejavnosti, najbolj priljubljena iskanja, koristne in zanimive informacije, možnost registracije v okolje Moj iTIS.
Samostojen Zemljevid Slovenije z ločenim iskanjem Zemljevid omogoča vrsto iskanj (po krajih, ulicah, hišni številki, imenih, nazivih podjetij dejavnostih) in številna uporabna orodja. Med nabolj priljubljenimi so načrtovanje poti in izračun potnih stroškov v orodju Potni nalog.
Izpis rezultatov iskanja z možnosti filtriranja Glede na iskalne kriterije TIS na spletuz omogoča lastno prilagoditev izpisa rezultatov - najdene zapise je mogoče še, preprosto, dodatno filtrirati po regiji, kraju ali po dejavnosti in tako hitro omejiti število zapisov in najti želeni podatek.
Povezanost vsebin z družbenimi omrežji Vsebine v TIS na spletu je mogoče povezovati tudi z družbenimi omrežji - na voljo je več oglasnih možnosti.
Storitev Moj iTIS Proti plačilu, omogoča vrsto naprednih orodij in funkcionalnosti, med drugim shranjevanje iskanj, dodajanje podatkov podjetij in oseb v lastno kreirane skupine, urednikovanje podatkov, možnost ročnega dopisa podatkov, izvoz podatkov za nadaljnjo obdelavo, npr. za nalepke, ovojnice ali v orodja MS Outlook/Office (Opomba: izvoz podatkov, npr. v Excel velja zgolj za podatke podjetij, ne pa tudi fizičnih oseb. Uporaba je namreč omejena z zakonsko dovoljenim obsegom načina obdelave in vrste obdelanih podatkov - več na tej povezavi).
Med številnimi uporabnimi prednostmi storitve Moj iTIS so tudi personifikacija načina iskanja ali pa uporaba naprednih orodij na zemljevidu - npr. Potnega naloga.