TIS na spletu
Spletni imenik
1
KORAK 1
2
KORAK 2
3
KORAK 3

Spletni imenik

Novosti na itis.si:

Prve prave rumene strani. V prenovljenem TIS na spletu so bele in rumene strani jasno ločene. Rumene strani na osnovi nove grafične podobe zaznamuje privlačna barvna shema.
Lažje in hitrejše iskanje, kar omogoča številne prednosti tako fizičnim osebam kot tudi ponudnikom storitev.
Modulski prikaz zanimivih vsebin na naslovnici. Vstopna stran z različnimi moduli v enem pogledu ponuja celovit in ažuren pregled informacij, ki uporabnike najbolj zanimajo: najbolj iskane dejavnosti, najbolj priljubljena iskanja, koristne in zanimive vsebine ter možnost registracije v Moj iTIS.
Lažje iskanje na zemljevidu. Zemljevid uporabnikom omogoča iskanje po krajih, ulicah, hišni številki, osebnih imenih ali nazivih podjetij ter po dejavnostih. Interaktivni zemljevid omogoča načrtovanje poti in izračun potnih stroškov. Osvežena grafična podoba in spremenjena barvna shema uporabnikom omogočata bolj jasen pregled in lažjo orientacijo na zemljevidu.
Povezanost vsebin z družabnimi omrežji.
Osebna prilagoditev ciljne strani za fizični osebi.
Osvežena storitev Moj iTIS, ki bo tudi v prihodnje omogočala shranjevanje iskanj, dodajanje podatkov podjetij in oseb v lastno kreirane skupine, urednikovanje podatkov in možnost ročnega dopisa novih podatkov, uvoz in izvoz podatkov za nadaljnjo obdelavo, npr. za nalepke ali ovojnice (velja za podjetja, pri čemer je uporaba skladno z zakonsko dovoljenim obsegom načina obdelave). Med uporabnimi prednostmi storitve Moj iTIS je še možnost personifikacije načina iskanja in določitev pregleda (števila) rezultatov iskanja.